Oct 5, 2007

Love's a Real Thing

Αυτό τον τίτλο μου υπαγορεύει η σημερινή, παρασκευιάτικη διάθεση αλλά και μια πολύ καλή συλλογή της Luaka Bop του 2004 (αρχαιότητα) που έπεσε στα χέρια μου. Οι "Funky Fuzzy Sounds of West Africa" και συγκεκριμένα οι Super Eagles από την Gambia, δείχνουν το δρόμο προς το Σαββατοκύριακο!

super eagles - Love's a Real Thing


P.S. Καινούριο 'obscured by clouds', εδώ!



Bonus Update: To groovy video του κομματιού Minsato Le, Mi Dayihome που ανοίγει τη συλλογή:

buzz it!

7 comments:

thas said...

Με φτιάχνς, Σπάιρους.
Πε μου αδερφέ πού μπορεί να ακούσει ο άνθρωπος κανένα πειραγμενοψαγμένο γκρούβι θινγκ, καμιά φανκ αρχαιολογία, σε μια Αθήνα που πνίγεται στη ροκ λάσπη. Χτες βράδυ πάλι, σερνόμανε-στε, σε κάτι μπάρζζ που είμαι μετεξέλιξη καφενείου. Κάπνα μέσα, πεζοδρόμιο τίγκα έξω (σαν να έγινε ατύχημα και το συζητάνε) και στα ηχεία μόνο (μουντό) ροκ, ποστ ροκ, ποπ ροκ, ροκ στα κάρβουνα. Κατήφεια και "ήταν ωραίος ο μακαρίτης". Πέριξ Αιόλου, μας συνέβη, το τοιούτον. Ζωή σε μας.

Spyros_VJ said...

Τα ρακόμελα ήντανε ζεστά, τουλάχιστο?

thas said...

Ήντανε σα Τζόνι σε ψηλό, με κολτσίνα, ένα πράμα. (Βιντεοκλαμπάς της περιοχής μου, όταν του ζητούσες πληροφορίες για έργο, έλεγε: σα σε κοινωνικό, σα σε περιπέτεια. Λίγο σα σε συναισθηματικό.)
Είχε επίσης κατηγορία: Βουνά / Χιόνια.

Δε μι απαντάς, όμους.

Spyros_VJ said...

Λοιπόν, όχι ότι είναι φίλος καρδ(γ)ιακός, αλλά όπου στήνει τα σετ του ο Dj Everlast -σε αρκετά μαγαζιά ανά σεζόν- γίνεται retroχαμόsoulfunk. Επόμενη ή μεθεπόμενη Παρασκευή στο Yoga Bala. (Θα χαρούμε ιδιαιτέρως...)

Επίσης και ο Blend όταν κάνει dj σετ, groovάρει κάργα! Θέλει ψάξιμο.

Σας ασπάζομαι αγαπητέ Θας! ;-)

thas said...

Όου κέι, Θπάιρουθ, καλή η πληροφορία, θα την ακθιοποιήθω.
Ψάχνω όμως ένα μικρό κόζυ μαγαζί, θυμάμαι τώρα το Μπαμπαλού, Ψυρρή, δίπλα στο θέατρο του Μαρμαρινού, που κυκλοφορούσε η αύρα του ψαγμένου χωρίς τη δηθενιά. Λίγος κόσμος, χοροί, ψυχεδελοφάνκ και εθνογκρουβ. Τα κορίτσια φορούσαν και ωραία φουστανάκια, με λουλούδια. Αλλά πήγε τόσο καλά, που έκλεισε.

Spyros_VJ said...

ποπο, το θυμάμαι το μπαμπαλού. Στο πηκ ένιωθες σαν μέσα σε τοστιέρα, δηλαδή καλά.

thas said...

Ναι, πέρασε και δόξες το μικρό.