Jul 7, 2008

κεσάτια

Με το άδειο inbox μου να μου θυμίζει ότι βρισκόμαστε στο ζενίθ της μαζικής παραίσθησης που ονομάζεται χαϊδευτικά καλοκαίρι και με τον άδειο τραπεζικό λογαριασμό να μου σφυρίζει ότι η φτώχια -που χαριτωμένα μεταμφιέζεται σε ακρίβεια- γλύφει τις πατούσες μου, διασχίζω έναν Ιούλιο όλο εκπλήξεις.

Λίγες μουσικές, πολλή εικόνα, δικαιολογίες, μασημένα λόγια κι ένα κύμα ευτυχίας που έρχεται προς τα εδώ, φτιάχνουν το πιο περίεργο μωσαϊκό πάνω στο οποίο θα ξαπλώσω φέτος για να δροσιστώ.

Αυτά και βλέπουμε.

buzz it!

5 comments:

Anonymous said...

Αν γινόταν να μη χάσεις την αυριανή παράσταση του Όνειρου καλοκαιριάτικης νύχτας-δυστυχώς στο Μέγαρο αλλά απο το Φεστιβάλ Αθηνών-του Μπρίτεν, θα χαιρόσουν τη δροσιά ανθρώπων με τάλαντο, γνώση, αισθαντικότητα και χιούμορ. Ήθελα μόνο να στο πω και συμπάθα με για αυτό.

Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

re fuck u emo bloodclut...phgaine sto blog kai katevase loefah live in athens kai ase tis synais8hmatikes anazhthseis. to ksereis oti se agapw lol

Spyros_VJ said...

luv ya too re!

bumboclot

Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

ta ema8es fantazomai se poious 8a kaneis vjing lol

ceralex said...

Εγώ θα σταθώ στο κύμα ευτυχίας που έρχεται προς τα κει και σε κάτι βουτιές σου που θυμήθηκα τώρα... όταν έβγαζες αχινούς εκείνο το καλοκαίρι.

Να είσαι καλα αγαπητέ μου.
Πολύ σύντομα κι από κοντά.