Oct 27, 2009

TE_rustie_ΟΣ

...και μετά από τον cheesy τίτλο ώρα για το ψητό



RUSTIE ρε! Δεν είμαι trendy είμαι Ol' dirty!

Κοπιάστε

Rustie

O Russell Whyte, ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του underground ήχου της ηλεκτρονικής hip hop σκηνής, πρωτοεμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Voltaic το 2005, κυκλοφορώντας στη γλασκοβέζικη δισκογραφική Point One. Σήμερα, ο Whyte συνεχίζει τις μουσικές παραγωγές κάτω από το όνομα Rustieκαι καταφέρνει να παντρεύει με μεγάλη ευκολία το σύγχρονο dubstep ήχο με την ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή.

Το πρώτο single του Rustie, το “Jagz The Smack”, κυκλοφόρησε στην ανερχόμενη δισκογραφική Stuffrecords και κυριολεκτικά συγκλόνισε την ηλεκτρονική μουσική σκηνή με ονόματα όπως οι Modeselektor, Flying Lotus, Anthony Shake Shakir και Alex Smoke να δείχνουν τεράστιο ενθουσιασμό για την κυκλοφορία.

Το 2008, ο Rustie συνέχισε με κυκλοφορίες στη Stuff και στη Hyperdub, τη δισκογραφική του Kode9, ενώ παράλληλα έκανε remixes για τους Jahcoozi, Alex Smoke αλλά και για τη δισκογραφική Warp, ανεβάζοντας τις μετοχές του!

Παράλληλα, με την κυκλοφορία του Bad Science ep στη Wireblock, εδραίωσε το όνομα του ανάμεσα στους κορυφαίους νέους παραγωγούς της ηλεκτρονικής hip hop σκηνής.

Αυτή τη περίοδο ο Rustie ετοιμάζει το πρώτο του lp στη Warp, δουλεύει σε remixes για τους Jamie Lidell, Heinrich Muller, Zomby, Various Productions, Modeselektor, Pivot, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με τους Joker καιNeil Landstrumm. Μπορούμε λοιπόν με βεβαιότητα να πούμε πως το 2010 θα είναι η χρονιά του!!

http://www.myspace.com/rustiebeetz

Gizmo

O Gizmo είναι το μικρό γκρέμλιν που κρύβεται στα υπόγεια του Bios. Λατρεύει το προσούτο, τουςAutechre και σιχαίνεται την nu disco, τους hipsters και την τέχνη.

www.myspace.com/a_formal
www.muadib187.blogspot.com

buzz it!

No comments: