Nov 26, 2008

Down we go!

Κατεβάζω mp3 που ίσως να μην ακούσω ποτέ. Ανάμεσά τους μπορεί να βρίσκεται το επόμενο personal classic (δηλαδή να αντέξει πάνω από μια εβδομάδα καθημερινής ακρόασης). Μπορεί να είναι ένα upload που έκανε ένας μονόφθαλμος, μαστουρωμένος 15χρονος από τα West Midlands ή ένας βαριεστημένος dj από κάποιο πλούσιο Μοσχοβίτικο προάστιο. Μπορεί και όχι. Who gives a fuck, στην τελική.
Κατεβάζεις το Blade Runner σε HD ανάλυση, 720p, ήχο DTS κ' έτσι, από κάποιο invite-only τορεντάδικο site που έφτιαξε ένας Γερμανός και σου σερβίρεται από μια φάρμα με servers στο Μιλγουόκι. Στο 00:24.23'' θα κάνει ένα drop frame. Το καρέ ξέμεινε σε κάποια υποθαλάσσια οπτική ίνα. Ο Rick Deckard βυθίστηκε.
Κατεβάζει πορνό με δύο σιτεμένες μποντιμπιλντερούδες που μόλις έφαγαν κρεατίνες και αλείφονται με λάδι, ενώ εκθέτουν τα υπερτροφικά τους κάλλη σε κάποιο γυμναστήριο στην Αλαμπάμα. Πρόχειρο γύρισμα. Κακός φωτισμός. Μονταρισμένο όπως-όπως σε ένα πειρατικό Final Cut Pro. Αρρωσταίνει. Στο πεντάλεπτο, shift+delete.
Κατεβάζουμε το τελευταίο patch του WoW. Τρεις κολλητοί σε internet cafe στο Κερατσίνι. Απόψε θα γίνει ολοκαύτωμα. Δε θα μείνει κύτταρο. Burn, κερατοειδή. Burn!
Κατεβάζετε το γενικό προς αποφυγή ηλεκτροπληξίας.
Κατεβάζουν χριστοπαναγίες πάλι στο διπλανό σπιρτόκουτο.

buzz it!

3 comments:

0comments said...

Υπερπλήρες αστικό ποίημα

Anonymous said...

broadband blues.

Spyros_VJ said...

me sygkinoun ta sxolia sas...