Mar 11, 2007

Gonzo Photography

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"GONZO is a visual tour de force that will take you on an incredible journey through the life and times of the legendary writer Hunter S. Thompson."

Αυτό αναφέρει συνοπτικά, μεταξύ άλλων, το δελτίο τύπου της Πρώτης προσωπικής έκθεσης φωτογραφιών του Hunter S. Thompson ή Gonzo, που διοργάνωσε η M + B Gallery του Λος Άντζελες, μεταξύ 2 Δεκ. 2006 και 20 Ιαν. 2007. Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξε ο συγγραφέας-δημοσιογράφος από τα 50's έως τα 70's και απεικονίζουν προσωπικές στιγμές, τριπ, σκηνές από το ταξίδι του με τους Hell's Angels και άλλα αυθεντικά -σχεδόν νατουραλιστικά- εσταντανέ μιας πολύκροτης ζωής στο πέρασμα τριών εξίσου πολύκροτων δεκαετιών.

buzz it!

3 comments:

Oneiros said...

..fishing with guns :-)

Πότε θα εφεύρουν τον τηλεμεταφορέα, για να μπορούμε να επισκεπτόμαστε τις εκθέσεις και τα events που αξίζουν πραγματικά ανα τον πλανήτη...

Anonymous said...

Πολύ ενδιαφέρον μαν!

Λες την δούμε και προς τα δω;

Spyros_VJ said...

@ oneiros: Ο Hunter S. Thompson ως γνωστό ήταν του 'δόγματος' travelling without moving...αλλά μάλλον δεν το χρησιμοποιούσε για επισκέψεις σε αίθουσες τέχνης. ;-)

@ cm.: είναι σούπερ οι φωτογραφίες!

@ both: δεν κάνουμε κανα κονέ να τη φέρουμε εμείς σε καμμιά Αθηναϊκή (ή Θεσσ.) γκαλερί;