Dec 27, 2007

π_άει

Χριστούγεννα. Δύο μέρες στο γνωστό χωριό, τρώγοντας και πίνοντας και... ύπνοντας like there's no tomorrow. Τελικά το αύριο ήρθε για να πληρωθούν οι μαλακίες του χθές. Δύο μέρες που -εκτός των προαναφερθέντων- έπρεπε να λιώσω στον υπολογιστή ρεντάροντας βίζουαλς, πήγαν στράφι εξαιτίας ενός κωλο-καλωδίου που ξεχάστηκε στην Αθήνα.

Επιστροφή.


Τα μάτια μου αποκτούν widescreen σχήμα και aspect ratio 16:9. Σήμερα, μέσα σε όλα, full-time μπαμπάς. Μαγείρεμα, μπανάκια, entertainment. Κάποτε θα τα θυμόμαστε δίπλα σε μια φωτιά, γελώντας. Προς το παρόν, αύριο παραδίδουμε, μεθαύριο τα μπογαλάκια μας και στο βουνό. Μακριά. Ψηλά. Εκεί όπου φωλιάζουν όλες οι ευχές του κόσμου. Ευχές που θα γραπώσουμε, θα ανακατώσουμε και θα τις κάνουμε σαΐτες για να τις πετάμε στο φαράγγι, να δούμε ποια θα πάει πιο μακριά. Προς τις αγκαλιές όλων όσων αγαπάμε. Ευχές σαν τη Ναταλίτσα που ντύθηκε ευχή στη γιορτή του παιδικού σταθμού. Ευχές προς όλους για ένα υγιές, τυχερό και δίκαιο 2008.

buzz it!

4 comments:

greekgaylolita said...

Ο χρονος ως Χρονοπολη,μια μουσικη να εκπεμπει ολα αυτα που eνωνουν,καθως η αλλαγη στρεφει το συμπαντικο της ρυγχος,μεχρι τελικης Αγαπης, πεφυσιωμενης,που θα την καταστησει εφικτη,φανερωμενη κι αδεσμευτη.Αυτο που ο χρονος δε το παραδιδει.
{Καλη χρονια Σπυρο!}

enteka said...

τι ωραίο..! καλή ξεκούραση και καλές γιορτές
:)

Anonymous said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

ceralex said...

Οι σαϊτες σας να φτάσουν όσο πιο μακριά!!!
Χάρη σε ένα κωλώδιο μάλλον η μέρα ήταν πιο μεγάλη!
Καλή χρονιά να έχουμε!