Dec 12, 2007

dem_names



Εαν υπάρχει παντού ένας (αστικός) μύθος όπως αυτός για το Μάγο του Οζ και το Dark Side of the Moon -γνωστός και ως "the Dark Side of the Rainbow"-, τότε στο παραπάνω βίντεο, φαίνεται πόση δόση αλήθειας μπορεί να εμπεριέχει!

ιμιλιόρι αουγκούρι γκια τους Σπύρους που όταν γιορτάζουν γίνονται και πάλι παιδιά...

buzz it!

8 comments:

thas said...

Σπάιρους!! Xρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά και εμνευσμένα και μουσικά και ερωτικά και οικογενειακά και να σου ζήσει η κόρη και να σου ζήσει η στήλη και να σου ζήσουν τα κείμενα, τα λογοτεχνικά και τα άλλα και οι φίλοι και οι γνωστοί και οι άγνωστοι και παν ό,τι έχεις κατά νου. Υγεία, αγάπη, ελπίδα, ειρήνη, τασία, αφοπλισμός, σύνταξη στα 35, τύχη στον κούκο διπλό με πιπίνι- να σηκώσεις όλο το τραπέζι μαζί με τα τασάκια, τους αναπτήρες και τα γκάτζετ...

Spyros_VJ said...

Φωτιά!ά!ά!ά!
Thas, thas, thas...
Να 'σαι πάντα καλά να δίνεις ευχές σαν κι ετούτη που παίρνει μακριά τα νέιμντέι μπλούζ και με κάνει να θέλω να σηκώσω το ρημάδι το τραπέζι με τα δόντια!
:-)

Anonymous said...

Καλημέρα και ευτυχισμένα μεθεόρτια! Δυστυχώς οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να διευκολύνω τις αναζητήσεις σου, όμως αν δεν την γνωρίζεις ήδη, ψάξε να βρεις την παράξενη ταινία Helzapoppin του 1941. Θα ανακαλύψεις μιά κατεύθυνση που το σινεμά έχασε για πολλά χρόνια και πάντως το Χόλυγουντ οριστικά.

kukuzelis said...

Εξαίρετος συνδυασμός. Λες και η σεκάνς γυρίστηκε για το τραγούδι ή το τραγούδι γράφτηκε ειδικά για τη σεκάνς. Τι να πεις, μαγεία σχεδόν. Κατά τα άλλα, και του χρόνου. [Κάτι έχω πάθει τελευταία, ενώ μου αρέσουν οι γιορτές ξεχνάω...].

Roadartist said...

καλησπέρα! ..
ΜΑΓΕΙΑ..
χρονια πολλα για τη γιορτη σου. Α, Και καλως σε βρηκα..

Anonymous said...

Μου φαίνεται ότι το αντάμωμα των δύο έργων μάλλον απομυθοποιεί τη μυθική τους σχέση παρά την ενισχύει. Συμπαθάτε με, αλλά πιστεύω ότι το καθένα διατηρεί την ισχυρή αυτονομία του και τις δικές του φορτίσεις, εκτός αν είναι αυτό το ζητούμενο. Πάντως εγώ το συνταίριασμα του μοντάζ με το μουσικό ρυθμό δεν το είδα, ούτε το άκουσα!

Spyros_VJ said...

Μάλλον έχει να κάνει με το ΤΙ θέλουμε να δούμε. Ειδικά εάν έχουμε κατά νου όλη τη παραφιλολογία που συνοδεύει το συνδυασμό αυτό. Ας πούμε στο 02:17, η εναλλαγή του κομματιού στα δικά μου μάτια ταιριάζει απόλυτα. Αλλά είπαμε... έχει ένα μύθο το όλο θέμα.

Spyros_VJ said...

@ kuk: ευχαριστώ, silez ukuk! :-)
@ roadartist: merci, καλώς εσμίξαμε!