Jul 29, 2007

Ονοματολογία προϊόντων ΙΚΕΑ

Επειδή είναι Κυριακή μεσημέρι κι έχω αγκιστρωθεί στο Prison Break (1ος Κύκλος, 19ο Επεισόδιο - ότι και να πεις έχεις δίκιο. Διαστροφή!) είπα να κάνω κι εγώ ένα... break για να χαλαρώσει ο εγκέφαλος. Τι καλύτερο από το να αποκωδικοποιήσω τη μέθοδο ονοματολογίας που χρησιμοποιούν τα ΙΚΕΑ για να 'βαφτίσουν' τα κουβαδάκια τουαλέτας, τις ραφιέρες και όλα αυτά τα χιλιάδες (φτηνά, φασόν) προϊόντα που διαθέτουν μέσω των καταστημάτων τους σε όλο τον κόσμο.

Ευτυχώς το έκανε κάποιος άλλος για εμένα. Τώρα μένει να βρω σε τι θα μου χρησιμέψει αυτό το info-trash. (Πάντως σίγουρα δε θα το χρησιμοποιήσω στην απόδρασή μου από το bunker μου, ούτε θα τo κάνω ταττού - μπλουζάκι.)

buzz it!

3 comments:

Anonymous said...

Που να φτάσεις στη 2η σεζόν (σαιζόν, σεζ-λόγκ... πως στο καλό λέγεται;)

Τρελό κόλλημα. Και αν τα έχεις πάρει με τη σειρά (άρα είδες όλο το Lost) θύμισέ μου μόλις τελειώσεις, να σου δώσω το Heroes :)

Οσο για το ΙΚΕΑ, δες κι αυτό. Θα σαρέσ'!

Spyros_VJ said...

Έλα μαν, το lost κι εγώ πήραμε "διαζύγιο" στα μισά του 1ου Κ. Με το Prison Break τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά... Heroes, είναι το επόμενο summer projectάκι. Thanks για όλα, φίλος.

Ps. Ακόμα εδώ?

WinterAcademy said...

totally, totally, totally weird!! ειμαι κι εγω στο ιδιο επεισοδιο σημερα. Έχω εθιστεί κυριολεκτικά. τα βάζω στο walkman και τα βλεπα στις 3 και στις 4 το βραδυ [και μετα ξυπναω στις 6.45 για δουλεια, όπου φυσικά και σέρνομαι!] Άντε να τελειώσει να ησυχάσω [αν και το δικό μου επόμενο prj είναι επίσης το heroes] [και μετά το carnivale]